Cautare

10888 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (3.46 secunde)
Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr. ... Facem bijuterii si la comanda si pe alte culori.
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Doamnele peste 40 de ani cauta bijuterii vechi, iar cele tinere cauta bijuterii moderne.
Pe de o parte oameni saraci, care dupa cele cateva zile de sarbatoare au ramas fara un sfant in buzunar, amanetandu-si putinele bijuterii din aur pentru a face rost de bani, iar pe de alta parte, oamenii instariti care fac rand in fata caselor de schimb valutar.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. O mai puteti gasi si astazi la stand, la etajul 1. "Este primul targ la care particip! De ani de zile ma ocup de bijuterii hand-made.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. La standul ei, puteti gasi si achizitiona: ... Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata!
Anca si Constantin Costache participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC).
Recent, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure. Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura.
Parcul de masini si utiliaje agricole din Romania este invechit, peste 70 la suta din acesta avand varsta depasita, a declarat Dorin Zaharescu, directorul Directiei de mecanizare din Ministerul Agriculturii, la o conferinta organizata de Uniunea Intreprinderilor Italiene Constructoare de Masini Agricole (UNACOMA).
La eveniment participa o delegatie de oameni de afaceri din Italia, Mario Giufrida - consulul Italiei la Timisoara, Marco Tempestini - presedintele organizatiei patronale a oamenilor de afaceri italieni UNIPRES Romania, Cesare Cocchi - presedintele Camerei de Comert a Italiei, Andreea Micle-Ionescu - consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, reprezentanti ai autoritatilor locale si oameni de afaceri bihoreni si din judetele limitrofe.
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
Dintre cei cinci senatori de Dolj, Radu Berceanu are cea mai mare avere, dar Mircea Geoana are investitii la societatea Morgan Stanley din Statele Unite.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
google-analytics.com